Foto’s: Skatehal Arnhem komt terug!

Misschien had je het al eens ergens voorbij zien komen… In Arnhem zijn ze op het moment hard bezig met de bouw van een nieuw indoor skatepark. Waar de deuren van de kerk eerder noodzakelijk moesten sluiten, zijn ze sinds een paar maanden weer hard aan het bouwen aan een nieuw park, op dezelfde plek. Een compleet nieuw park en een nieuwe indeling voor het skatepark. Wanneer de deuren van het park helemaal open zullen gaan voor het publiek kan initiatiefnemer Collin Versteegh nog niet zeggen. Er moet nog veel gebeuren en de deuren gaan pas open zodra alles klaar is…

Wat moet er nog gebeuren:
Hoewel het park al op lijkt te schieten moet er achter de schermen nog veel gebeuren. Deels politieke kwesties, maar denk ook aan dingen zoals een bar / kantine / shop en andere randzaken.

Skate-, inline-, scooter-, BMX-park:
Zoals je aan het ontwerp al wel een beetje kunt zien biedt het park mogelijkheden voor vele doelgroepen. Wél komen er waarschijnlijk aparte tijden zodat gebruikersgroepen elkaar niet in de weg rijden in het park.

Openingstijden:
Waar het park vroeger zeer beperkte openingstijden had vanwege kantoren van TV Gelderland onder het skatepark zijn er vanaf nu ook ruimere openingstijden mogelijk.

Meer Skatehal Arnhem:
News: Moet Skatehal Arnhem noodgedwongen sluiten?
Video: Op zondag naar de kerk met Skatestore Arnhem
Skatepark Review: Skatehal Arnhem

Interessant gedeelte voor skateboarders in het park.

Mooi foto spotje!

Amen!

 

Flatspot Magazine - Skateboarden in Nederland
X