SKATEpark III Game #12 – Jelle Maatman VS Stephan Schuuring

In de laatste kwartfinale van SKATEpark III nemen de twee langste deelnemers het tegen elkaar op. Gaat de local Stephan Schuuring het tegen Rob Maatman opnemen in de halve finale, of staan de gebroeders Maatman opnieuw tegenover elkaar?

Automatisch bericht krijgen van onze nieuwste SKATEpark video’s? Abonneer je op ons YouTube Kanaal!

Rijders:
Rob Maatman
Teun Janssen

Regels SKATEpark:
In de eerste ronde nemen 16 rijders het één tegen één tegen elkaar op. De volgorde van rijders die tegen elkaar rijder is willekeurig gezoen door een loting uit de hoge hoed. Vervolgens wordt er door middel het bekende Rock-Paper-Scissors spel bepaald wie het spel mag beginnen en daarmee de eerste trick bepalen. Weet de eerste rijder de trick te landen, dan dient de tegenstander de trick na te doen. Mist de tegenstander de trick, dan krijgt hij de eerste letter. De rijder die het woord S.K.A.T.E. als eerste compleet heeft verliest de wedstrijd. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. In tegenstelling tot de klassieke ”Game Of Skate” zijn de spelers om en om aan zet. Ongeacht of de trick geland wordt of niet.

Flatspot Magazine - Skateboarden in Nederland
X