Zaterdag 21 Oktober: Snipes Squad Up Eindhoven!

21 Oktober staat er opnieuw een dikke contest in Nederland voor de deur; Snipes Squad Up Eindhoven! In deze contest serie die gehouden wordt in Berlijn, Milaan, Barcelona en Eindhoven brengt Snipes de werelden van skateboarden en hiphop samen. In deze unieke wedstrijd met maar liefst €10.000 prijzengeld nemen crews het in groepen van drie tegen elkaar op in een afvalrace, terwijl vooraanstaande hiphop DJ’s zorgen voor de beste beats in het skatepark. Daarnaast zal er een foodtruck aanwezig zijn in het skatepark voor food en trucks. Zorg dat je erbij bent, want dit belooft epic te worden! 

Info Snipes Squad Up Eindhoven:
Datum: Zaterdag 21 Oktober
Tijd: 12:00 – 21:00
Locatie: Area51 Skatepark Eindhoven, Klokgebouw 51, Eindhoven
Entree: GRATIS

Wedstrijd format:
In deze wedstrijd nemen teams van 3 rijders het in een afvalrace het team tegen team tegen elkaar op. De 3 gekwalificeerde teams uit de pre-kwalificaties, plus de 13 uitgenodigde teams worden aan het begin van de dag ingeloot. Na elke battle gaat er één team naar de volgende ronde. Het winnende team gaat naar huis met €4500 prijzengeld!

Hoe kun je meedoen met je crew?
We hebben een aantal bekende crews uit de Benelux uitgenodigd voor de wedstrijd, maar ook jij en je squad zijn welkom om mee te doen.
Registratie en de pre-kwalificaties zijn geheel gratis. Zorg dat je op tijd bent want de wedstrijd start om 10:00 in AREA51 Skatepark. De drie beste crews kwalificeren zich voor de officiële wedstrijd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL