Out Of Focus: Dew Tour AM Series 2017 Barcelona

Het afgelopen weekend waren we bij de finals van de Dew Tour AM Series in Barcelona. Na 3 edities in Amsterdam heeft Mountain Dew besloten het evenement te verplaatsen naar de Europese skateboard hoofdstad. Net als in Nederland hebben ze ook in Spanje een hele dikke plek gevonden waar het event gehouden kon worden, ”Port Olympique Barcelona”, een hele vette plek naast de Jachthaven van de stad. Douwe Macare was de Nederlandse deelnemer in deze wedstrijd, alleen was hij vanwege een wond aan zijn voet niet meer in de mogelijkheid om mee te doen aan de wedstrijd. Uiteindelijk was het opnieuw Roger Silva die er met de eerste prijs vandoor ging. Check de nieuwe Out Of Focus aflevering voor een impressie van het event!

Uitslag Dew Tour AM Series Barcelona:
1. Roger Silva, Spain (76.33)
2. Alex Decunha, United Kingdom (73.70)
3. Simon Hallberg, Sweden (72.40)
4. Simon Karlsson, Sweden (69.33)
5. Christian Estrada, Spain (21.53)

2. Alex Decunha, 1. Roger Silva, 3. Simon Hallberg

De course zag er dit jaar weer gelikt uit

Sean Malto – Hardflip

Love for the kids

Simon Karlssen – Kickflip

Minea Grouseanu – Bs Smith

Flatspot Magazine
X