Video Free Booze For Rollers Part 1/5

Deze week kun je kijken naar de complete ”Free Booze For Rollers” video. Deze Tilburgse skateboard video ging eerder dit jaar al in premiere bij Ladybird Skatepark in Tilburg. Een aantal jaar lang hebben de boys aan de video gewerkt en dat zie je er aan terug. Keiharde VX footage van rijders als Jimmy de Kok, Niels van der Zeeuw, Bram van Halteren, Tommy van Berkel, Magic van Heeswijk en velen meer. Check de eerste webisode en je snapt waar we het over hebben!

Film:
Jimmy de Kok
Erik Bus
Martijn Bos
Sjoerd Vlemmings
Rens Verbruggen
Vele anderen

Edit:
Jimmy de Kok
Kurt van Outheusden
Rens Verbruggen

Riders webisode 1:
– Intro
– Erik de Jong aka Snaaier en Jean-Paul Lilipaly
– Bram van Halteren & Hans van Dorssen
– Rens Verbruggen

Flatspot Magazine - Skateboarden in Nederland
X