Trailer: NK Skateboarden 2016 – Tilburg street spots

Nog maar iets meer dan twee weken tot het NK Skateboarden 2016. Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord pakt het NK dit jaar extra groot uit. Met een compleet voor het NK gebouwd skatepark, dikke party’s, de Emerica ”Made Chapter #2” premiere, een camping, dikke prijzen en nog veel meer. 

Om al een beetje in de sferen van het NK te komen zochten wij samen met de finalisten van vorig jaar en spotguide / Tilburg local Jimmy de Kok Tilburgs beste spots op om hier wat footage te verzamelen.

Film:
Tim Koster

Edit:
Rens Verbruggen

jimmy-de-kok-kickflip-tilburgJimmy de Kok – Kickflip / Foto: Mathijs Tromp

Bekijk ook:
Interview: Bram Waterman over NK Skateboarden 2016
Out of Focus: NK Skateboarden Dames 2016
Video, Foto’s & Totaaluitslag NK Skateboarden 2016
V
ideo Kwalificatie NK Skateboarden Street 2016

Flatspot Magazine
X