NK Skateboarden 2016 Parcours

Nog maar een week tot het Nederlands Kampioenschap 2016 in Tilburg. De contest word niet in het Ladybird skatepark gehouden maar in de koepelhal daar achter. Natuurlijk moet daar een perfect park voor neergezet worden en daarvoor zijn meerdere bekende Nederlandse bouwers samen gekomen om een strak ontwerp te maken en bouwen. Met een oppervlakte van ruim 875m2 is er genoeg ruimte om veel verschillende obstakels toe te voegen en alsnog ruimte te hebben. De ontwerpers en bouwers die voor dit strakke ontwerp zijn samengekomen zijn Hans van Dorssen (Ladybird Skatepark), Jeroen van Eggermond (Nine Yards), Damiaan Winkelman (Skateon), Jeroen Dekkers (Hectic), Niels Naber (Burnside), Michael Groenewegen (Sterling Project), Jitze Wils (Studio Wils) en oud Nederlands kampioen  Paul Verbraak (OneManArmy). Een grote groep bekende bouwers van parken als Skatepark Amsterdam, Skateland Rotterdam, Burnside, Pier 15, Ladybird, West Blaak en nog veel meer. Wij zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat en verwachten dan ook dat het perfect zal zijn. 

Tijdens het NK weekend kunnen de deelnemers ook blijven overnachten op een camping dicht bij het park. Voor 45,00 heb je een weekend ticket en een plek op de camping. Maar je kan natuurlijk ook kans maken op een gratis ticket door mee te doen aan onze Instagram contest. Kijk hier voor meer informatie over het Nederlands Kampioenschap Skateboarden 2016.

nkskateboarden2016-def-001

Met een oppervlakte van ruim 875m2 hebben ze de ruimte goed weten te benutten.

nkskateboarden2016-def-002

Genoeg obstakels om creatief mee om te gaan.

nkskateboarden2016-def-detail-002

Meerdere rails, flatbars ledges een rainbow rail uit de grond en nog veel meer.

nkskateboarden2016-def-detail-004

Quarter met een serieuze extension er op. back to back met gap en gap to wheely pad.

nkskateboarden2016-def-detail-003

Aan elk soort skateboarder is wel gedacht.

nkskateboarden2016-def-detail-001

Wat zal er allemaal gedaan gaan worden op de wally bank met rail daarboven?

 

plattegrond

Een plattegrond zodat de mensen weten hoe ze bij de camping komen vanaf het NK Skateboarden 2016.

Meer info tickets voor NK 2016:
Giveaway: NK Skateboarden Weekend Ticket
Info: NK Skateboarden 2016
Trailer NK Skateboarden 2016
Tickets voor bezoekers, camping en party koop je hier!

Flatspot Magazine
X