Eerste Nederlander bevestigd voor Olympische Skateboard Spelen 2020: DJ Tiësto

Het is ongetwijfeld niemand ontgaan, Skateboarden is gisteravond toegevoegd aan het programma van de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. De meningen over of dit goed of juist slecht is voor het skaten lopen sterk uiteen. Feit is dat dit super veel aandacht zal geven aan skateboarden in het algemeen en er ongetwijfeld dingen zullen veranderen, nog meer multinationals zullen zich met skaten gaan bemoeien en proberen hun graantje van deze rijke en elite doelgroep mee te pikken. Ondanks alleen de top 20 ter wereld mee kan doen aan de spelen kunnen we toch de eerste Nederlander op het event bevestigen; DJ Tiesto!

DJ Tiesto bevestigd als DJ Olympische spelen skateboard park:
Niemand minder dan de Nederlandse DJ Tiesto zal de skateboard PARK wedstrijd in Tokyo voorzien van muziek tijdens de Olympische spelen. Net als de deelnemende atleten tijdens dit event wil de organisatie ook de beste artiesten ter wereld betrekken om er een ongekend succes van te maken. Wij zochten contact met Tiesto en zijn management van Tiesto en vroegen om een reactie.

”Super vet om aan zo’n groot event deel te mogen nemen. Ik heb natuurlijk al veel meegemaakt in mijn carrière, maar dit is een compleet nieuwe uitdaging. Het leuke aan dit event is dat we gaan proberen de muziek zoveel mogelijk af te stemmen op de atleten. We zullen veel moeten repeteren om de muziek zo goed mogelijk af te stemmen op de tricks en de run. Veel skaters luisteren Hip Hop en dat zullen we gaan combineren in mijn sets. Er is veel kritiek op boarden en de Olympische spelen, maar het biedt ook veel kansen denk ik. Haters gonna hate, skaters gonna skate”. 

tiesto thrasher”haters gonna hate, skaters gonna skate”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL