Home Nieuws SKATE JEZELF NAAR BRAZILIE MET RED BULL SKATE ARCADE

SKATE JEZELF NAAR BRAZILIE MET RED BULL SKATE ARCADE

by Mathijs Tromp

De welbekende online skateboard contest ”Red Bull Skate Arcade” is terug. Met het vernieuwde concept belooft vetter dan ooit tevoren te worden. De finale is verplaatst van Barcelona naar Porto Alegre (Brazilië!!) en per land zal er één winnaar uitgenodigd worden voor de fysieke world final in Porto Alegre.

Het concept is simpel: Skate, film, upload en win!

Op 4 juli gaat de wedstrijd van start, vervolgens gaat er iedere week een nieuw level open en krijg je een week de tijd om de trick te leren, te filmen en up te loaden op redbullskatearcade.com.

De Skate Arcade jury zal je tricks beoordelen op uitvoering, originaliteit en stijl. De top 24 van de deelnemende landen neemt het vervolgens tegen elkaar op in de internationale finale van 3 tot 7 november in Porto Alegre. Elk deelnemend land kent dus één winnaar!

Doe mee aan de wedstrijd via deze link

Nederlands succes:
In 2013 wist Douwe Macare de finale van Red Bull Skate Arcade in Barcelona op zijn naam te zetten. Hij won hiermee een compleet verzorgde skateboardt rip naar Los Angeles!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More