Dew Tour AM Series terug in Amsterdam!

De Dew Tour AM Series komen terug naar Nederland! In het laatste weekend van Augustus zal er weer een compleet verzorgd skatepark te vinden zijn op het Museumplein in Amsterdam. Naast de wedstrijd zullen er ook drie Mountain Dew US Pro’s aanwezig zijn voor demo’s en signings. Op zaterdag krijgen rijders uit de Benelux de kans zich te kwalificeren tijdens de allerlaatste ‘’bootcamp’’ van de AM Series 2016. De winnaar van zaterdag gaat door naar de finale op zondag waarin alle bootcamp winnaars het tegen elkaar opnemen in de global finale. win je de finale van de Dew Tour Am Series 2016, dan ga je samen met een vriend of vriendin naar de Dew Tour in Los Angeles in 2017!

Dew Tour AM Series:
Zie het als de Europese amateur versie van de Dew Tour. In verschillende landelijke ‘’bootcamp’’ wedstrijden kunnen rijders zich kwalificeren voor de finale welke op zondag 28 augustus in Amsterdam gereden zullen worden. In deze wedstrijd nemen alle Europese rijders, plus de winnaars van de #DewSearch het tegen elkaar op in één grote finale. De uiteindelijke winnaar van de finale gaat samen met een vriend of vriendin naar de Dew Tour in Los Angeles.

Dew-Tour-AM-Series-Amsterdam-woody-hoogendijk-hardflipDe winnaar van 2015, Woody Hoogendijk – Hardflip

#DewSearch:
Behalve dat je je kunt kwalificeren voor de Dew Tour bij een van de bootcamps kun je je dit jaar ook online kwalificeren via de #DewSearch. Via de Dew Tour website kun je een video uploaden waarmee jij kans maakt op een plek in de finale. Per deelnemend land worden de vijf beste clips geselecteerd welke kans maken op die ene plek in de finale. De clip met de meeste stemmen komt als winnaar uit de bus en plaatst zich direct voor de finale op 28 augustus in Amsterdam. Daarnaast wint deze persoon een heel weekend verblijf in het Marriott hotel in Amsterdam.

Deelname #DewSearch:
Het werkt heel simpel. Ga naar de Dew Tour website en stuur je video in. Je kunt een al bestaande video gebruiken die je al op YouTube hebt staan, wel zo makkelijk. Selecteert de jury jouw video als een van de finalisten en krijgt jouw video de meeste stemmen dan plaats jij je voor de finale op 28 augustus in Amsterdam.

Dew-Tour-AM-Series-Amsterdam-Woody-Hoogendijk-winnerWoody Hoogendijk, winnaar Dew Tour AM Series 2015

Stay Tuned voor meer info!

Meer Dew Tour AM Series:
Uitslag, Foto’s & Video: Uitslag, Foto’s & video Dew Tour Am Series 2015
Foto’s & video: Dew Tour AM Series Amsterdam Day 1

Out of Focus: We Are Blood Premiere Amsterdam
Dew Tour AM Series 2015 riders list
Video: Dew Tour Bootcamp Breda 2015
Foto’s & Uitslag: Dew Tour Bootcamp Breda 2015
Foto’s & video: Dew Tour Bootcamp Breda 2015
Video: Dew Tour AM Series Amsterdam 2014
Foto’s & Uitslag Dew Tour Bootcamp België
Foto’s: Sweatshop Skateshop verbouwd voor Dew Tour Bootcamp

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL