VRIJDAG: DAAN VAN DER LINDEN VANS STYLE 112 SHOE RELEASE IN EINDHOVEN

Het is je vast niet onopgemerkt voorbij gegaan, Daan van der Linden heeft sinds kort zijn eigen colorway bij Vans gekregen. Vans zou Vans niet zijn als ze dit onopgemerkt voorbij zouden laten gaan, en daarom bouwen ze aanstaande vrijdag een feestje bij Area51 in Eindhoven. Naast de officiële shoe release is er een open bowl contest en worden er voor de dikste tricks geldprijzen uitgereikt.

Info Daan van der Linden Vans Style 112 shoe release:
Datum: Vrijdag 3 juni
Tijd: Vanaf 19:00
Locatie: Area51 Skatepark, Eindhoven
Start bowlsessie: 21:00
Kosten: GRATIS

Daan van der Linden Style 112 Pro colorway:
Net als Nassim Guammaz in 2014 heeft Daan zijn eigen schoen bij Vans gekregen. Dit houdt in dat ze een bestaand model pakken en deze samen met Daan hebben gerestyled. De speciale limited uitgave van de 112 Pro is gemaakt met een suede bovenstuk. Het Vans UltraCush HD voetbed zorgt ervoor dat je dicht bij je board blijft voor een optimaal board gevoel en de beste impact control. De schoen heeft de classic Vans wafel zool, dat zorg voor de beste grip, en is uitgevoerd met Duracap voor een goede duurzaamheid. De Style 112 Pro heeft daarnaast een vulcanized zool lite zool zodat het de beste boardcontrol, flexibiliteit en sterkte hebt. Daan wilde de kleur simpel houden, zodat veel skaters ze willen hebben. Het groen en zwart is gebaseerd op zijn boardsponsor Anti Hero.

Daan zegt: ”Ik ben erg blij met hoe de schoen geworden is, vooral om dat het suede zo geworden is als ik wilde. Een van de details waar ik goed op gelet heb was de extra teen bescherming, wat ik wilde combineren met een goed boardgevoel. Ik denk dat het we het goed hebben combineren.”

Bekijk ook:
Video: Nassim Guammaz Vans Shoe launch
Foto’s: Nassim Guammaz shoe launch
Vans Presents: Style 112 Daan Van Der Linden Colorway

Daan-van-der-linden-shoe-release-flyer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

06apr14:0023:00Belgie VS Nederland 2024

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL