WALLPAPER: FLORIAN DALHUIJSEN – KICKFLIP IN NICE

Wie ons via Instagram volgt heeft misschien al wel kunnen zien dat we voor onze nieuwste ‘One Day Away‘ afgelopen weekend naar Nice zijn geweest met niemand minder dan Florian Dalhuijsen. Op de complete edit is het nog even wachten, wel kunnen we alvast één van de spots laten zien waar we samen met Florian terecht kwamen vlak bij het vliegveld van deze Franse stad. Ondanks de vele skatestoppers in de stad wist Florian deze toch even te klaren met een lekkere kickflip zoals we van hem gewend zijn! 

Stay tuned voor de video van Florians dagje in Nice!

Bekijk ook:
Video: One Day Away – Jesse Voerman in Milaan

Florian-Dalhuijsen-Kickflip-NiceFlorian Dalhuijsen – Kickflip

Florian-Dalhuijsen-Nice-PierCheck volgende week de video van Florian Dalhuijsen in Nice!

Flatspot Magazine
X