Home SKATEpark #1 SKATEpark: CASPER VERHEIJEN VS JUSTIN WAGENER

SKATEpark: CASPER VERHEIJEN VS JUSTIN WAGENER

by Mathijs Tromp

Vandaag kun je kijken naar de eerste battle van van ons nieuwste wedstrijd concept ”SKATEpark”. Voor deze contest, die tevens exclusief via onze website te volgen is hebben we 16 rijders geselecteerd en uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd in Real-X Skatepark. Zoals bij elke game of S.K.A.T.E. nemen de rijders het 1 tegen 1 tegen elkaar op en gaat er alleen de winnaar door naar de volgende ronde. De uiteindelijke winnaar van de finale gaat naar huis met €500 cash!

Rijders in deze game:
Casper Verheijen
Justin Wagener

Regels SKATEpark:
In principe gelden er bij SKATEpark dezelfde regels als bij de klassieke game of S.K.A.T.E. De volgorde van rijders die tegen elkaar gaan is willekeurig gekozen door de namen uit de hoge hoed te trekken. Vervolgens wordt er door middel van het spel. Rock-Paper-Scissors bepaald wie er mag beginnen. De eerste rijder doet een trick, de ander doet het na. Lukt het de gene die aan zet is níet zijn trick te maken, dan is de tegenpartij aan zet. Weet de rijder de trick niet na te doen, dan krijgt deze een letter. Wie het eerste die het woord SKATE compleet heeft is af en doet niet meer mee aan de game. De enige extra regel bij onze versie is dat de wedstrijd door het hele skatepark gehouden wordt en dan één obstakel maximaal 1 keer achter elkaar gebruikt mag worden.

Bekijk ook:
Subpagina SKATEpark #1

CASPER-VS-JUSTIN-THUMBNAILCasper Verhijen vs Justin Wagener

Deelname-board-skateparkDeelnemers skatePARK

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More