VIDEO: RED BULL DIY WINNERS TRIP: RAMBO CREW IN ATHENE

Afgelopen weekend heb je al kunnen kijken naar de foto’s van de Rambo Crew tijdens hun Red Bull DIY winners trip in Athene, nu is het tijd voor de video. Drie dagen lang hebben Rob Maatman, Bert Roeterdink, Rachid Addou, Bob Zevenbergen, Gijs Zevenbergen en Ruud Garst de tijd gehad om zoveel mogelijk footage te verzamelen. Dankzij het perfecte klimaat dat Athene in de winter kent hebben we drie volle dagen kunnen skaten. De combinatie van het perfecte weer én de motivatie van de Rambo Crew heeft als resultaat deze zes minuten lange street edit vol bangers in het prachtige Athene!

Bekijk hier de foto’s van de tour

Rijders:
Rob Maatman
Bert Roeterdink
Bob Zevenbergen
Gijs Zevenbergen
Ruud Garst
Rachid Addou

Film: Tim Koster, Ruud Garst, Roderik Patijn
Foto’s: Mathijs Tromp

6. Rambo-Crew-Red-Bull-DIY-Trip-Athene-Rachid-Addou-Bs-180-Nosegrind-Mathijs-TrompRachid Addou – Bs 180 Nosegrind

11. Rambo-Crew-Red-Bull-DIY-Trip-Athene-Rambo-Crew-Athene-Hotel-View-Mathijs-TrompUitzicht over de stad met op de achtergrond de Akropolis

1. Rambo-Crew-Red-Bull-DIY-Trip-Athene-Gijs-Zevenbergen-Lipslide-Mathijs-TrompGijs Zevenbergen – Lipslide

14. Rambo-Crew-Red-Bull-DIY-Trip-Athene-Rambo-Crew-Athene-Crew-Foto-Mathijs-Trompvlnr: Gijs Zevenbergen, Bob Zevenbergen, Rachid Addou, Roderik Patijn, Ruud Garst, Bert Roeterdink, Tim Koster, Rob Maatman

Check hier alle foto’s van de trip

Flatspot Magazine
X