VIDEO: CLOGGED SYPHON PRESENTS: TOMMY VAN BERKEL CIRCUS PART

Clogged Syphon startte als parodie op ondernemingen die geld wilden verdienen aan de toenemende populariteit van skateboarden. Om gratis te kunnen reizen werd het plan bedacht om allerhande accessoires te ontwikkelen en verkopen die skateboarders kunnen gebruiken, maar niet per se nodig hebben. Veterbeschermers bijvoorbeeld, een parfum, spijkerjassen met onzichtbare elleboogbescherming. En: vingerloze handschoenen van Palm Gear, een dochteronderneming van Clogged Syphon International Enterprises.

Prototypes, proefflessen en samples, veel verder kwam het niet. Maar er was wel een site: www.cloggedsyphon.com. Die leek zoveel bezoekers te trekken dat andere bedrijven erop wilden adverteren. Tegen betaling. De drijvende krachten achter Clogged Syphon vonden het prima, op voorwaarde dat ze zelf de controle hielden over de content.

En zo gebeurde het dat er onder andere advertenties voor Jameson-whisky, Puma-kleren en bier van Kamenitza op de site kwamen. En dat er op die manier net genoeg geld werd verdiend om op vakantie te kunnen.

Vanaf 7 november zijn de prototypes te zien tijdens de expo in de Polygonale Loods in Tilburg. Het is naast Ladybird skatepark, dus mocht je daar zijn, neem dan even een kijkje!

Clogged Syphon Expo:
Datum: Vanaf 7 november t/m 5 december 2015
Locatie: De Polygonale Loods
Entree: Gratis

150920-strange-reaction-datum-locatie-tilburg

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL