VIDEO: B.O.K. SERIES 2015 IN BURNSIDE DEVENTER

Afgelopen zaterdag vond de B.O.K. Series plaats in Burnside te Deventer. Dit jaar had de Burnside Open Kampioenschappen twee leeftijdscategorieën: een categorie met skaters tot en met 13 jaar en een categorie met 14 jaar en ouder. In de leeftijdscategorie tot en met 13 jaar was de Amsterdamse Mano Wolf de winnaar. Hij won daarmee de beker met de eerste plaats. Bij de oudere skateboarders pakte Teun Jansen de winst. In een zeer spannende finale wist hij de jury te overtuigen met zijn hammers. Het was een dolle boel in Deventer. Bekijk de beelden in de video. De uitslag staat hieronder. 

Uitslag 14 jaar en ouder:
1: Teun Jansen
2: Bert Roeterdink
3: Bart Buikman

winnaars-bok-2015-deventer-burnside

Bekijk ook:
Video: Minute Man – Luigi Ribeiro Da Palma in Skatepark Utrecht
Foto’s & Video: Skatepark Checkout – Skateplaza Almere
Foto’s & Video: Vans Benelux X Pier 15

Flatspot Magazine
X