VIDEO: DOUWE MACARE SKATEDELUXE WELCOMES PART

De afgelopen tijd heb je ongetwijfeld het één en ander van Douwe Macare en SkateDeluxe voorbij zien komen. Kort geleden was het team nog te zien tijdens de #FriedFriedWest tour in Nederland, Belgie en Duitsland. Daarnaast is Douwe de afgelopen tijd druk bezig geweest met het filmen van zijn welkoms part welke je nu kunt bekijken!

Hey Douwe, gefeliciteerd met je nieuwe sponsor, grote stappen. Wat betekent Skatedeluxe als sponsor voor jou?
Thanks man! Voor mij persoonlijk is het een stap vooruit. Ze maken het mij mogelijk om veel te reizen, aan verschillende wedstrijden mee te doen en te blijven skaten.

Je zit nu niet meer op het team bij je vrienden van Burnside, was het moeilijk om dit op te zeggen?
Dat klopt. Het was erg moeilijk om het te zeggen tegen Herm maar hij begrijpt mijn keuze. We zijn even goede vrienden en ik ben daar nog even welkom als voorheen. Dus wat dat betreft heeft het niet veel veranderd anders dan dat ik nu gewoon een strippenkaart heb.

Om de wereld je nieuwe sponsor bekend te maken heb je een full part gefilmd. We zien veel verschillende plekken, waar ben je allemaal geweest?
Ik heb een aantal trucen in Londen gefilmd waar ik een paar maanden met m’n vriendin ben geweest. Ook zit er wat footy in van de Fabric trip naar Cyprus. En naast dat nog wat footy uit Barca en Parijs.

Douwe-Macare-NosebonkDouwe Macare – Nosebonk in Barcelona

Wat zijn jouw gedachten over het eindresultaat? Opzich had ik er nog wel wat meer truucken voor willen filmen en wat meer lines. Wie zitten er verder allemaal op het team van Skatedeluxe?
Dat kan je gewoon op de website zien van Skatedeluxe.

Je bent afgelopen zomer met het team op pad geweest door Nederland, België en Frankrijk, wat gaan we daar allemaal van zien?
We hebben daar met het hele team 2 weken rond getourd en footy/fotos geschoten. We begonnen in Arnhem en eindigde in Parijs. De tourvideo komt volgens mij in Oktober uit en de foto’s worden gebruikt in Solo skatemag.

Dit weekend zijn we zelf bij het NK in Utrecht. Je bent al meerdere keren op de tweede plek geëindigd. Ga je er dit jaar helemaal voor?
Haha, me best doe ik altijd. Nederland heeft gewoon heel veel goeie skateboarders en daarom is het moeilijk om de titel te pakken. Uiteraard lijkt het me wel sick!

Thanks Douwe, wil je nog iets kwijt of iemand bedanken?
Ik wil me sponsors, homies en familie bedanken voor de support en flatspot mag natuurlijk!

Bekijk ook:
Video: Minute Man: Douwe Macare in Skatepark Utrecht
Video: A Beer With. Douwe Macare in Skatepark de Fabriek
Video: Flatspot Exclusive: Douwe Macare Mister Fisheye part

Flatspot Magazine
X