SATURDAY GIVEAWAY: BOLT SKATEBOARDS

Vandaag mogen we een prijzenpakket weggeven van BOLT Skateboards. Een heel leuk pakket vinden we zelf hier op de redactie. BOLT Skateboards bestaat nog niet zo heel lang en bracht laatst haar tweede graphic uit en die mogen wij weggeven; een deck met een step met de letters ‘Game over’. Wat hiermee gesuggereerd word laten we aan jullie fantasie over. Wil je dit deck winnen? Beantwoord dan de volgende vraag: Hoeveel dagen bestaat BOLT Skateboards sinds vandaag (8 augustus)? Doe een goede gok of ga op zoek op het wereldwijd web en geef je antwoord in de commentbox onderaan dit artikel. 

Wat kun je winnen:
– Een BOLT Skateboards Scooter deck (in maat 7.75, 8.0 of 8.25)

Vraag:
Hoeveel dagen bestaat BOLT Skateboards sinds vandaag (8 augustus)?

Antwoord:
Laat je antwoord achter in de commentbox onderaan dit item.

Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met vrijdag 14 augustus tot 12.00 uur!

Winnaar Revert X OBEY Giveaway:
De gezamelijke leeftijd van de drie vormgevers is 128. Velen hadden het goed dus hebben we de namen in de grabbelton gegooid. De drie gelukkige winnaars zijn: Shali Shali, Strummer Huub en Laurens Otterloo (We nemen spoedig contact met jullie op.).

Website: BOLTSkateboards.nl

Flatspot Magazine
X