VIDEO’S & FOTO’S: COPENHAGEN OPEN 2015 OVERVIEW

Afgelopen weekend waren we in Copenhagen voor de Copenhagen Open. Een week lang zaten we in Copenhagen waar we niet alleen events bezochten als de CPH PRO en de Tony Hawk demo, maar waar we ook nog zelf de tijd kregen de straat op te gaan. Check hier het overzicht van alle filmpjes en events waar we met dank aan Monster Energy de afgelopen week zijn geweest. Hou de website in de gaten voor een video met street footage van Robbin de Wit en Justin Wagener in Kopenhagen! 

Tony-Hawk-Fs-AirTony Hawk demo in Copenhagen:
Onze week begon gelijk met één van de vetste dingen van de week, Tony Hawk. We kunnen gerust zeggen dat Tony Hawk niet alleen de grootste legend in de skateboard wereld is maar ook de reden is waarom zo’n 80% van de skateboarders op dit moment ooit begonnen is met skaten. Samen met het Birdhouse Team gaf hij een demo in het Fælledparken skatepark in Copenhagen. Ondanks zijn leeftijd knalt Tony nog steeds als een baas door de Vert!

 

Foto links: Tony Hawk – Frontside air

Tony-Hawk-Demo-Copenhagen-Nicky-Guerro-Back-Smith

Nicky Guerro – Backside Smith


The Boardr AM At Copenhagen Open:

Op woensdag stond de wedstrijd voor de amateurs op het programma. Een wedstrijd opgezet door de mannen van The Boardr waar je je kunt kwalificeren voor de X-Games in Austin. Uit Nederland waren Douwe Macare, Robbin de Wit en Nassim Guammaz erbij voor de wedstrijd. De Nederlanders haalde het net niet tot de finale. De eerste 5 plaatsten zich voor de finale. Douwe en Robbin eindigde in de semi finals op de 6e en 7e plaats. De Duitse Alex Mizurov pakte de ticket naar Amerika en doet deze zomer mee aan de X-Games in Austin, Texas.

De uitslag en meer foto’s zie je hier

Boardr-Am-Copenhagen-2015-overviewDe wedstrijd werd gehouden in het Fælledparken in Copenhagen

Boardr-Am-Copenhagen-2015-nassim-guammaz-backNassim Guammaz – Back lip

Boardr-Am-Copenhagen-2015-monster-girlThanks Monster Energy!

CPH PRO @ Copenhagen Skatepark:
De wedstrijd waar het allemaal begon… Vroeger vond het hele event in Copenhagen hier plaats, maar aangezien de stad veel meer te bieden heeft dan alleen het indoor skatepark is er sinds een aantal jaar voor gekozen om het event uit te rollen door de hele stad. Dit jaar was de wedstrijd maar een paar uur in het Copenhagen Skatepark. Speciaal voor CPH Open is het park compleet vernieuwd er ziet er super strak uit. Rijders konden zich hier kwalificeren voor de finales die op zondag plaats vinden.

Check hier het hele overzicht van CPH PRO in Copenhagen Skatepark

CPH-Pro-2015-skateparkCleaner dan clean…

CPH-Pro-2015-peter-ramondetta-front-boardPeter Ramondetta – Frontside boardslide

CPH-Pro-2015-nassim-guammaz-nosegrindNassim Guammaz – Nosegrind

CPH-Pro-2015-monster-girlsDeense Monster girls..

CPH PRO At Tivoli & Levi’s DIY:
De laatste dag van de CPH PRO speelde zich af op twee verschillende locaties. Als eerst was er een sessie van een double set in Tivoli, het pretpark midden in het centrum van Kopenhagen. Hier zagen we rijders als Yoshi Tannenbaum, Nassim Guammaz, Luan Oliveira en Alec Majerus zonder moeite tricks gooien van de toch wel flinke trap. Daarna werden we per boot vervoerd naar een eiland in Copenhagen waar Levi’s speciaal voor het event een heel sick betonnen park leer legde.

Meer foto’s en de uitslag zie je hier!

CPH-PRO-2015-Neverton-casella-ss-flipNeverton Casella – Switch Flip in Tivoli

CPH-PRO-2015-tivoli-overviewDrukte bij Tivoli

CPH-PRO-2015-boatPer boot naar het Levi’s park

CPH-PRO-2015-final-course-overviewPuik parkje gebouwd door Levi’s

CPH-PRO-2015-Dan-Plunkett-Fs-flipDan Plunkett – Frontside flip

CPH-PRO-2015-louie-lopez-nosebluntLouie Lopez – Noseblunt

Meer zien van Copenhagen Open? Hou Flatspot in de gaten voor de video met street footage van Robbin de Wit en Justin Wagener in Copenhagen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL