RED BULL DIY SPOT UPDATE

Ondertussen is #RedBullDIY al een maand bezig en Nederland lijkt langzaam de draad op te pakken met het bouwen van spots. We zien op Instagram steeds meer spots voorbij komen die er toch echt op beginnen te lijken. Vandaag een kleine update met ingezonden foto’s van bouwteams in Nederland. Waar blijven de spots uit de Randstad?

Zelf aan de slag met Red Bull DIY? Lees hier alle info!

Red Bull DIY Zwolle 1:

In Zwolle zijn ondertussen al twee crews ver op weg met hun DIY spot. Check hier de spot van team Sparky die onder een viaduct een lekkere wallride hebben gebouwd. Wij zijn benieuwd of ze hem nog verder gaat uitwerken…

Red-Bull-DIY-Zwolle1Flink wat kilo’s beton

Red-Bull-DIY-Zwollewallies for life

Red Bull DIY Zwolle 2:
Een andere crew in Zwolle is bezig op braakliggend terrein. Behalve dat ze gebruik maken van het DIY pakket hebben ze zelf ook het één en ander verzameld om te bouwen. Dit kan zeker een goede spot worden!

red-bull-diy-zwolle2-6Deze crew gebruik zoveel mogelijk rommel en rotzooi

red-bull-diy-zwolle2-5Mist er iemand wat hondenruggetjes in zijn straat?

red-bull-diy-zwolle2-3Begint er op te lijken…

Red Bull DIY Deventer:
Ook de Rambo Crew is flink bezig gegaan met het DIY pakket. Ergens in een weiland tussen Deventer en Zutphen hebben ze in het boeren land dit stuk beton gevonden waarop ze zijn gaan bouwen. Banks, rails, curbs, slappy’s. Wat heb je nog meer nodig?

red-bull-diy-zwolle2-7Ook hier is veel puin verzameld.

RED-BULL-DIY-DEVENTER-3Sicke polejam to flat rail

RED-BULL-DIY-DEVENTER-4slappy curb

RED-BULL-DIY-DEVENTEREen spot worden waar je niet gestoord word is ze in Deventer wel gelukt…

Red Bull DIY Lathum:

Deze crew hebben we zelf een tijdje gevolgd tijdens het bouwen van de spot. Bij deze grote recreatieplas in Lathum, vlak bij Arnhem zit deze vette ditch. Al het afval en groen is weggehaald om hier een skatebaar iets van te maken. Onderin zitten 4 kleine bankjes en bovenaan zit een natuurstenen blok waarop je kan grinden.

red-bull-diy-zwolle2-lathum02Zo zag de spot eruit voor er gebouwd werd

red-bull-diy-lathum-1Dit is wat het is geworden.

Red Bull DIY Den Haag:
Dennis Visser is aan de slag gegaan in het skatepark van Leidschendam. Door veel bakstenen te gebruiken en het DIY pakket heeft hij deze pro-uitziende quaterpipe weten te maken. Als kers op de taart heeft hij gebruik gemaakt van zijn zelf gemaakte Baronblocks™ poolcoping. Dennis heeft ons laten weten de spot waarschijnlijk nog uit te breiden door de quarter een stuk breder te maken.

RED-BULL-DIY-SPOT-LEIDSCHENDAMPro…

RED-BULL-DIY-SPOT-LEIDSCHENDAM-COPINGDennis heeft gebruik gemaakt van zijn eigen BaronBlocks™ poolcoping.

Bekijk ook:
Info & Spelregels Red Bull DIY
Nieuws: Nieuwe Red Bull DIY Paketten beschikbaar
Video: Red Bull DIY: Op pad met PD Tom en Roy
Inspiratie voor je Red Bull DIY spot

Flatspot Magazine
X