SATURDAY GIVEAWAY: SANTA CRUZ STAR WARS COLLECTORS ITEM

Deze week maak je in de Saturday Give Away dit Santa Cruz X Star Wars Boba Fett colletors item. Het enige wat jij hiervoor moet doen is heel goed opletten in de nieuwe Vans Video. Wij willen van je weten wat de ender is in ‘’Propeller’’ de nieuwe skatbeoard video van Vans.

Vraag:
Wat is de ender in de nieuwe Vans video ‘Propeller’

Antwoord:
Laat je antwoord achter in de commentbox onderaan dit artikel 

Winnaar Volcom X Spitfire Prijsvraag:
In de vorige prijsvraag van Volcom X Spitfire vroegen wij welke Nederlanders er voor zowel Volcom en Spitfre rijden. We zagen veel verschillende antwoorden maar de enige Nederlanders rijders die voor beide merken rijden zijn Nassim Guammaz en Daan van der Linden. Gerben Sonnemans Gaf ons het goede antwoord op deze prijsvraag en wint hiermee het prijzenpakket. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk ook:
Video: Vans Propeller Premiere Londen
Saturday Giveaway: Volcom X Spitfire pakket
Interview: Bart Buikman
Video: Vans Shop Riot Belgie 2015

santa cruz prijsvraag

Flatspot Magazine
X