PATRICK REINS EN SHAJEN WILLEMS WINNEN THE AMERICAN DREAM

Vandaag was Burnside Skatepark in Deventer het podium voor The American Dream skateboard wedstrijd. We zagen rijders vanuit het hele land meestrijden voor de felbegeerde tickets voor de Dew Tour in Los Angeles. De wedstrijd was opgedeeld in twee stukken met als eerste een jam van een half uur waarbij iedereen zichzelf kon bewijzen. Hier ging het vooral tussen Shajen Willems en Teun Janssen. Doordat Shajen door het hele park de dikste tricks gooide won hij de eerste ticket. In de best trick over de drive way kwam Patrick Reins verassend uit de hoek met een nollie flip boardslide all the way. 

Hou Flatspot in de gaten voor meer foto’s en video van deze wedstrijd.

Overall winnaar:
Shajen Willems

Best Trick:
Patrick Reins, nollie flip boardslide all the way

Bekijk ook:
Artikel: Info The American Dream
Video: Rob en Jelle Maatman naar Dew Tour in Amerika

The-American-Dream-Burnside-Shajen-Kickflip

 

Shajen-Willems-Patrick-Reins-Dew-Tour

Flatspot Magazine
X