INFO & SPELREGELS RED BULL DIY

Bouw samen met je crew Nederlands vetste DIY spot en win een skatetrip naar een vette Europese bestemming! Stel een crew samen van maximaal 5 personen, haal je bouwmaterialen op bij één van de deelnemende skateshops en ga aan de slag. Zorg dat je een vóór en na foto hebt van de spot en stuur deze naar Flatspot Magazine want alleen dan maak je kans op de trip samen met je vrienden en Flatspot naar een vette Europese bestemming!

Hoe werkt het:
#1. Haal je Red Bull DIY bouwpakket (op=op):
Vanaf nu kun je bij alle samenwerkende skateshops in Nederland terecht voor Red Bull DIY bouwpakketten. Deze kun je gratis afhalen. (De persoon die het pakket op haalt dient minstens 16 jaar te zijn
#2. Zoek een geschikte spot:
Hou het realistisch en netjes, je spot moet natuurlijk wel afkomen. Zorg daarnaast voor een plek waar het bouwen is toegestaan. Boetes komen voor je eigen rekening!
#3. Zorg voor een goede vóór- én na foto.
Om mee te kunnen doen aan de prijs voor de skate trip moet je zorgen voor een goede voor- en na foto van je skatespot.
#4. Stuur ons je foto’s:
Stuur de foto’s van je spots naar diy@flatspot.nl en je maakt automatisch kans op de trip, samen met jouw vrienden naar een vette Europese locatie.

Wanneer:
Het Red Bull DIY project loopt van 29 mei tot en met 31 juli. Zorg dus dat je de foto’s van je spot vóór 31 juli hebt doorgestuurd naar diy@flatspot.nl

Wat zit er in het bouwpakket:
– Cement
– Cementkuip
– Troffels
– Vans goodies
– Blikjes Red Bull

Deelnemende skateshops:
Shifty, Enschede
Burnside, Deventer
Bonk, Breda
Independent Outlet, Amsterdam
Rollin, Alkmaar
100% Skateshop, Eindhoven
Supervet, Utrecht
Er-Roll, Leeuwarden
Fier, Dordrecht
24/7, Nijmegen
Skatestore Den Haag, Den Haag
Skatestore Rotterdam, Rotterdam
Sparky, Zwolle
Sigmatic, Groningen
Skatestore Arnhem, Arnhem

Wat houdt de skate trip in:
Maak jij samen met je crew de veste spot van Nederland? Dan winnen jullie de skatetrip naar een nog geheime locatie in Europa. Samen met Flatspot Magazine bezoeken jullie de dikste parken en street spot. Deze reis wordt verzorgd door Red Bull in samenwerking Flatspot Magazine.

Meer info:
Flatspot.nl/Redbulldiy

red bull diy-flyer

Flatspot Magazine
X