MONDAY GIVEAWAY: WIN EEN DUFARGE DECK

Het is Pasen en wij genieten hopelijk net zo hard van de paar dagen vrij als jij. Morgen moeten de meesten van ons weer hard aan de bak, maar vandaag kunnen we je misschien nog wel blij maken met een Giveaway. Vorige week heb je het interview met Niels van Dufarge kunnen lezen. Vandaag geven we een deck van Dufarge weg. Wat moet je doen om het deck te winnen? Wie was de winnaar van de Rotterdam Pooligans III (2014)? Laat je antwoord achter in de commentbox onderaan dit artikel. 

Wat kun je winnen:
– Eén Dufarge deck + stickerpakket

Vraag:
Wie was de winnaar van de Rotterdam Pooligans III (2014)?

Antwoord:
Laat je antwoord achter in de commentbox onderaan dit item.

Meedoen aan deze prijsvraag kan tot en met vrijdag 10 april tot 12.00 uur!

Winnaar Rambo Crew Giveaway:
De derde part van de Rambo Crew Video was natuurlijk Ewoud Breukink. Het antwoord was niet zo moeilijk aangezien de video al online stond, maar Martijn van Velden had het als eerste goed en gaat er met het prijzenpakket vandoor. (we nemen spoedig contact met je op)

Winnaar Imperial Motion Giveaway:
Het was een beetje een lastige prijsvraag. Dat geven we toe, maar Gijs Mertens wist het meest uitgebreide antwoord te geven. Gefeliciteerd Gijs, je puzzelwerk heeft je een mooie outfit opgeleverd. (we nemen spoedig contact met je op)

Bekijk ook:
Saturday Giveaway: Imperial Motion
Video: A Beer With – Casper Verheijen In Skatepark De Fabriek
Interview: Insight – Niels Van Der Zwan Over Dufarge
Video: Out Of Focus – Rotterdam Pooligans 2014  

dufarge-monday-giveaway

Flatspot Magazine
X