FOTO’S: MITCHEL LINGER ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN

Als je een keuze moest maken tussen straat of vert. Wat zou je kiezen?
Ehm… Dan zou ik voor pool gaan, hihi. Lekker oneindig rondjes rijden en het blijven zoeken naar nieuwe lijnen. Dat vind ik echt één van de leukste dingen van skateboarden. Ook ben ik niet zo technisch… Dat help misschien ook wel mee; geen flip-in flip-out tricks voor mij. Gewoon hard rijden en lekker knoesten.

Laatst was je met een paar gasten in Antwerpen de vert onveilig gaan maken. Hoe was dat?
Dat was focking sick! Ik was met Erwin Prent, Bas van Oijen, Bernhard Geluk, Tim Bijsterveld, Jerry Exmann en Eddy Think gaan knallen. Ja, dat was echt even next level. Als je in het begin op zo’n vert staat dan denk je: “Dit is echt onmogelijk.” Maar zodra je eenmaal een paar keer op en neer bent gegaan dan is het gewoon twee keer zo leuk. Je kan er dan ook echt voor gaan, want dat moet je wel doen in een vert.

Wat kunnen we over een paar jaar verwachten van jou op het gebied van skateboarden?
Ik heb geen idee! Ik wil gewoon lekker skaten en zoveel mogelijk eruit halen wat erin zit. Voor de rest boeit het me niet heel erg. Ik wil het wel blijven doen, maar ik moet ook kijken hoe het te combineren valt met mijn baan. Zolang ik plezier kan maken met mijn vrienden, dan vind ik het wel best.

Heb je nog wat te melden verder?
Ja! Kom een keer lekker pizza eten bij De Pizzabakkers. En natuurlijk thanks naar Hans, Gijs, Klaas, Mitch, iedereen van de TOMS, de Booticelli Boys, de Falus crew en de Poentjessquad!

Meer Mitchel Linger:
Wallpaper: Nollie back tail in Amsterdam
Foto’s: Deathwish Doomsnight in Skatepark Utrecht

Mitchel Linger - Backside disaster

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL