SKATESTORE OPENT MEGA SKATESHOP IN HARTJE DEN HAAG

Groot nieuws in Den Haag. Sinds deze week is Skatestore van haar vertrouwde plekje in aan de Vissershavenweg verhuist naar de Torenstraat in hartje Den Haag. Wij namen een kijkje in de nieuwe winkel met teamrijder en aankomend vader Tibbe Deltenre. Daarnaast vroegen we Skatestore waarom ze de stad verkiezen boven het altijd gezellig Scheveningen en wat we kunnen verwachten van de party van aanstaande donderdag bij Club 7 in Den Haag. 

Waarom hebben jullie besloten van Scheveningen naar de stad te verhuizen?
Ten eerste betere bereikbaarheid voor de winkel. Er zit hier een parkeergarage en tramhalte voor de deur. Plus dat we merken dat de scene wat meer naar het centrum is verplaatst in plaats van Scheveningen. Scheveningen is meer surf en minder skate, dat merken we in de winkel en daarom zijn we verplaatst naar het hart van Den Haag.

Wat kunnen we verwachten van Skatestore Den Haag?
Onze service staat op de eerste plek. We hebben een grotere collectie. Meer ruimte zorgt voor een grotere en uitgebreidere collectie. Daarnaast hebben hebben een koffie corner met goede koffie in de winkel.

Wie zijn de teamriders van Skatestore Den Haag en komen er nog nieuwe bij de komende tijd?
We gaan meer doen met het team. Meer footage verzamelen en meer samenwerken met events, meer party’s en lokale dingen. We houden de lokale skaters goed in de gaten.. Momenteel zitten Tibbe Deltenre, Jamy Holstein, Jip Koorevaar, Boris Wentholt, Jazzy Tielman en Jaimy Wawo op het team.

Donderdag is er een feestje, waarom mogen we dit niet missen?
Het wordt echt vet. We hebben ‘’Torvs’’, een hele sicke DJ. We hebben giveaways en prijzen die we gaan weggeven. Alle teamriders zijn er bij. Daghap is gewoon de place to be op de donderdagavond.

Adres Skatestore Den Haag:
Torenstraat 37, 2513 BN, Den Haag

Bekijk ook:
Check Out met Skatestore Rotterdam teamrider Donny Jansen
Interview met Skatestore Roterdam teamrider Wouter de Jong
Marc Bolhuis over Skateboarden en filmen

Skatestore-Den-Haag-vans-shoe

Skatestore-Den-Haag-winkel-fisheye1

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL