HET BESTE VAN 2014: OUT OF FOCUS

Onze ‘Out Of Focus’ afleveringen zijn de video’s die we maken tijdens wedstrijden en evenementen. Behalve dat we natuurlijk willen laten zien wat voor trucen er worden gegooid vinden we het interessant om meer te laten zien van de rijders en gezichten tijdens events. We gaan opzoek naar het gevoel van een event en leggen bezoekers het hete vragenvuur voor. Ondertussen hebben we er al meer dan veertig opgenomen, de vijf meest bekeken video’s van het afgelopen jaar zie je hieronder! 


5. Simple Session aftermovie
Zoals je misschien ook al in ons print magazine hebt gelezen is Simple Session één van onze favoriete events in het jaar. Een mega groot skateboard/BMX contest in een station in Tallin, Estland. Daarnaast zijn er iedere dag de dikste party’s die door gaan tot in de late uurtjes. Onze aftermovie geeft een goed beeld van onze week met onder andere Rob Maatman, Tim Zom, Ryan Sheckler, Douwe Macare etc..


4. Flesh and Bones Cup Aalst
Begin van dit jaar waren we bij de Flesh and Bones Cup in Aalst, België. De wedstrijd verliep wat chaotisch maar de sfeer tijdens het event zat er goed in.


3. België vs Nederland in Ladybird
Nog maar kort geleden waren we bij België vs Nederland in bij Ladybird Skatepark in Tilburg. Natuurlijk een super goed concept waarin de Nederlanders en Belgen het 1 op 1 opnemen tegen elkaar opnemen. Vrij vanzelfsprekend resulteert dit in een super gezellige dag met keihard skaten met aan het einde van de video een paar keiharde bangers van Daan van der Linden en Jarne Verbruggen.


2. Sewa Kroetkov Pro
Misschien wel het grootste nieuws uit de Nederlandse skateboard scene van dit jaar: Sewa is pro. We werden door Hardcore Supplies en Red Bull uitgenodigd voor surpriseparty in Rollin samen met Sewa’s vrienden. Wat niemand wist is dat dit eigenlijk was om Sewa in eigen land te verassen met zijn eigen board bij Blind Skateboards.


1. Tim Zom Zombie Premiere
Nog een hele grote happening in het Nederlandse skateboarden: Zombie. Een film/documentaire over de Nederlandse skateboarder Tim Zom. Begin dit jaar waren wij bij de premiere bij Pathé Rotterdam waar de film voor het eerst aan de Nederlandse skateboarders werd vertoond. Wij vroegen vrienden en bekenden van Tim naar hun eerste reactie.

De meest bekeken video is bekend. Maar welke Out Of Focus aflevering is jou het meeste bij gebleven? Hieronder staan ze allemaal achter elkaar in een playlist. Plaats jouw favoriet in de commentbox hieronder.

Bekijk ook:
Het beste van 2014: Minute Man
Het beste van 2014: Exclusives
Het Beste van 2014: Wallpapers

Flatspot Magazine
X