INFO SKATEWEEK KERSTVAKANTIE 2014

De tweede editie van de Skateweek staat voor de deur. De Skateweek is een meerdaags evenement voor fanatieke skateboarders. Wil jij ook elke dag in een vet indoor-skatepark skaten in de Kerstvakantie? Opstap- en verzamelplaats is Skatepark Utrecht, hier begint en eindigt de dag. Overnachting is niet inbegrepen. De Skateweek wordt georganiseerd voor skateboarders, door skateboarders.

De leiding van de Skateweek bestaat uit Max Hartveld en Olaf de Koning en zij verzorgen de invulling van de dagen. Daarnaast worden zij bijgestaan door skateboard-docenten en ervaren skateboarders. Olaf en Max skaten al meer dan tien jaar en zijn ervaren skateboard-docenten.

Skateweek 1:
De eerste Skateweek is voor skaters van 8 t/m 12 jaar. Deze Skateweek vindt plaats op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 december. Dagelijks begint het om 10.00 uur en eindigt het om 18.00 uur, de lunch wordt door de organisatie verzorgd. Op woensdag blijven ze in Utrecht en stoppen ze om 17.00 uur in verband met Kerstavond.

Skateweek 2:
De tweede Skateweek is voor skaters vanaf 12 jaar. Deze Skateweek vindt plaats op maandag 29 en dinsdag 30 december. Dagelijks begint het na de lunch en zal men ‘s avonds rond 22.00 uur terug bij Skatepark Utrecht zijn, het avondeten wordt verzorgd.

Kosten:
Skateweek 1 kost € 150,- per deelnemer.
Skateweek 2 kost € 100,- per deelnemer.

Hierbij inbegrepen is entree voor de skateparken, professionele begeleiding door ervaren skatedocenten, vervoer van en naar de locaties, eten, drinken, deelname aan de wedstrijden en prijzen. Er is beperkt plaats, wees er snel bij want vol = vol!

Meer info & aanmelden: 
SKATEWEEK WEBSITE

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL