ONDERGRONDS SKATEPARK IN HOUSE OF VANS LONDEN

Op zaterdag 9 augustus opent ‘House Of Vans’ haar deuren in Londen. Na het succes van het eerste House Of Vans in Brooklyn, New York geeft Vans dus ook een podium aan Europa. In het House Of Vans zul je naast een skatepark onder andere bars, cafés, ateliers en muziekcentra vinden.. House Of Vans Londen zit gevestigd in de leegstaande en beruchte ‘Old Vic Tunnels’ vlakbij Londens Waterloo station.

Skatepark:
Het skatepark is opgedeeld in twee gedeeltes: één tunnel geeft ruimte aan de street skaters, de andere is helemaal gemaakt voor de poolboeren onder ons. Maar let op: om chaos te voorkomen is het verplicht van te voren een skatesessie te boeken bij het park. Aanmelden doe je hier.

Openingstijden:
Vanaf 9 augustus is House Of Vans is vijf dagen per week open voor bezoekers. Daarnaast zal de ruimte regelmatig gebruikt worden voor evenementen, workshops en andere doeleinden. Kijk voor actuele openingstijden en events op de House Of Vans Website.

Meer House Of Vans:
Nieuwsgierig geworden? Hou Flatspot dan goed in de gaten. Begin augustus staan de eerste press only events gepland in het House Of Vans en vanaf dan zullen wij uiteraard meer naar buiten brengen van dit revolutionaire project.

Website:
House Of Vans Londen

House-Of-Vans-Bowl-small

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL