MARC BOLHUIS OVER OBL, SKATEN EN FILMEN

Laatst vertelde je me dat je eigenlijk alleen in Oud-Beijerland slaapt. Vaak ben je in Rotterdam te vinden. Wat betekent Rotterdam voor jou?
Rotterdam is de plek waar ik ben opgegroeid, waar ik alles geleerd heb en waar ik veel mensen heb leren kennen. In Oud-Beijerland woonde ik toen ik opgroeide, maar de plek waar ik eigenlijk ben opgegroeid is Rotterdam. Alles wat ik nu doe heb ik daar opgebouwd. Wanneer ik aan Rotterdam denk, dan denk ik aan skaten. Veel spots, de stad, gekke party’s, alle homies.. dat is gewoon Rotterdam.

Wat is er vet aan skaten?
Moeilijke vraag.. Skaten is gewoon leven. En het leven is vet! Het is vrijheid, doen wat je wilt, het is alles! Als je frustraties hebt, kan je het er gewoon uit skaten. Als je skate, dan heb je nergens meer last van.

Wat zijn de 5 beste dingen aan skaten?
Het beste aan skateboarden is dat heel het leven beter is door skaten. Skateboarden is gewoon die life, weet je! Tja, de vijf beste dingen aan skateboarden zijn eigenlijk de vijf topdingen in mijn leven. Vrienden, chillen met vrienden, skaten met vrienden.. Het is eigenlijk één grote party!

Marc Bolhuis, backside smith in Rotterdam
Marc Bolhuis – backside smith / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL