RACHID ADDOU VERTELT HET VERHAAL ACHTER DE BABABOYS

Waar Rachid vroeger vaak in de spotlight stond, lijkt hij nu een meer teruggetrokken bestaan te leiden. Skateboarden doet ‘ie nog als de beste zoals je kon zien in de Bombaklats video. Maar wat voert Rachid verder uit in zijn dagelijks leven en waar komt dat buikje vandaan? We trokken met hem op pad en voelden hem aan de tand.

Naam op paspoort: Rachid Addou
Geboorteplaats: Deventer
Woonplaats: Rotterdam
Geboortedatum: 14 juni, 1988
Sponsors: Burnside, Ezekiel

De afgelopen tijd ben je een beetje op de achtergrond geraakt. Je hebt inmiddels ook een buikje gekregen zien we. Skate je nog wel een beetje?
Ik skate wel veel, maar niet zoals vroeger. Ik skateboard nu eigenlijk alleen als ik zin heb. De laatste tijd is dat wel bijna iedere dag. Maar het is dan niet zo dat ik zes uur skate. Meestal is het anderhalf á twee uurtjes per dag ongeveer.

Met wie ga je dan op pad?
Ik skate met veel mensen man! Het is echt verschillend. Ik skate met de mensen die in dit huis wonen.. met de Bababoys, de Bombaklats gasten en de boys van vroeger uit Deventer.

In 2011 reed je nog voor flink wat merken. Je rijdt nu alleen nog voor Burnside en Ezekiel. Wat vind je er van en hoe denk je dat het komt?
Sinds ik mijn sleutelbeen heb gebroken ben ik voorzichtiger geworden. Ik doe sindsdien meer mijn eigen ding, zonder druk. Dat heb ik m’n sponsors ook duidelijk gemaakt.

rachid-addou-deventer-fs-50-50
Rachid Addou – 50-50 / Foto: Rimmert Schoorlemmer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

LATEST POSTS

11mayAll DayRed Bull Skate Event

26mayAll DayCarve & Coffee at Griftpark

29junAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – Belgium

06julAll DayBlue Tomato Best Foot Forward – NL

13julAll DayVery Special Flatspot Event

27julAll DayMonster Euro Tour – NL